Hírek, események, rendezvények

Az Emberi Erőforrás Tanszék alábbi munkatársai a kari kollégák szakmai életében történő kiteljesítésének támogatásához belső coaching igénybevételi lehetőséget biztosítanak, igény szerint folyamatosan.

Dr. Paksi-Petró Csilla Stréhli Georgina Dr. Kajtár Edit
adjunktus, business coach (ICF ACSTH), team coach vezetőfejlesztő tréner tanársegéd, pszichológus, coach, team coach (action learning), vezetőfejlesztő tréner egyetemi docens, diplomás business coach, rezíliencia coach, tréner
petro.csilla@uni-nke.hu strehli.georgina@uni-nke.hu edit.kajtar@gmail.com
+36/20/5860909 +36/30/2421030 +36/70/6013692

____________________________________________________________________________________________________

2020 február

 

- Közszolgálati életpályák az Európai Unióban
 
2020. február 17. és 19. között a Nemzeti Közszolgálati Egyetem 18 hallgatója vehetett részt az Emberi Erőforrás Tanszék Közszolgálati, HR és Integritás Tudományos Diákköre által szervezett brüsszeli szakmai kiránduláson. A szakmai tanulmányút célja a résztvevő hallgatók megismertetése az európai uniós és a kapcsolódó magyar szervek által kínált közszolgálati életpályákkal, valamint az uniós intézmények működésével. A sikeres program keretében hallgatóink látogatást tettek a Magyarország Európai Unió melletti Állandó Képviseletén, az Európai Bizottság magyar biztosának kabinetjében, az Európai Parlament épületében, továbbá a Brüsszelben dolgozó magyar szakdiplomatákkal folytatott interjúk révén lehetőségük nyílott tudományos diákköri dolgozatuk továbbfejlesztésére is.
 

 

- Szakdolgozat és TDK dolgozat felkészítő III.

Időpont: 2020. február 20. 16:30-18:00

Helyszín: NKE Oktatási Épület 114-115. MULTI

Szakdolgozatot írsz, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Szeretnéd a saját témád kutatni egy TDK keretében? Segítünk Neked! Az erről szervezett harmadik felkészítő témája: Hogyan készül? (hipotézisek felállítása és vizsgálata, a kérdőív és az interjú sajátosságai, hivatkozások kezelése + hallgatói kérdések megbeszélése) Három részes szakdolgozat és TDK dolgozat felkészítő ÁNTK nappalis és levelező hallgatóknak a Közszolgálati, HR és Integritás TDK szervezésében.