NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
Államtudományi és Nemzetközi Tanulmányok Kar

Felhívások-versenyek

Nelson Mandela perbeszédverseny

 

 

 

Kedves Hallgatók!

 

Az NKE 2023-ban első alkalommal vesz részt a Nelson Mandela nemzetközi emberi jogi perbeszédversenyen. A csapatba két, angolul jól tudó, nyilvános szereplés és emberi jogi kérdések iránt érdeklődő hallgató jelentkezését várjuk. Jelentkezni március 8-ig a hars.andras@uni-nke.hu email címre küldött önéletrajzzal és motivációs levéllel lehet. Tájékoztató február 28-án 16 órakor a MSTeams felületén, amelyhez erre a linkre kattintva tudnak csatlakozni. További részletek a csatolt kiírásban.

 

Nelson Mandela nemzetközi emberi jogi perbeszédverseny.

 

Győzzön a legjobb!

 

──────────────

 

Kedves Hallgatók!

 

Megjelent az Országos Nemzetközi Jogi Jogesetmegoldó Verseny 2021-2022-es évadának felhívása. A megmérettetés során egy fiktív, összetett és izgalmas nemzetközi jogi eset elolvasása után a feltett kérdésekre adott válaszokat a nemzetkozijog.verseny@gmail.com email címre kell megküldeni 2021. december 17. 23:59-ig.

Bővebb információ az alábbi linken található: https://nemzetkozijog.hu/verseny/

A verseny egy kiváló lehetőség a szakmai fejlődésre, önéletrajzban hatalmas fegyvertényt jelent, regisztrációs díja nincs, így mindenkit bátorítanék, fontolja meg az indulást. Az elmúlt években egyetemünk hallgatói igen derekasan álltak helyt a megmérettetésen, minden alkalommal bejutva az országos döntőbe. Idén célozzunk meg egy dobogós helyezést!