NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
Államtudományi és Nemzetközi Tanulmányok Kar

Kiberbiztonsági Tanszék - Munkatársak

Kiberbiztonsági Tanszék - Munkatársak

 

Dr. Szádeczky Tamás 

habilitált egyetemi docens, mb. tanszékvezető 

Dr. Szádeczky Tamás mérnök, MBA, a katonai műszaki tudományokból habilitált, az információbiztonsági audit és tanácsadás területén dolgozik 2003 óta. Számos nemzetközi szakmai címmel rendelkezik, CISSP, CISM, CISA, GICSP és IRCA ISO 27001 principal auditor. Kiberbiztonsági témákat 2008 óta oktat és kutat magyar, cseh és német egyetemeken. 

Telefonszám: +36 (1) 432-9000 #20165-ös mellék

Szadeczky.Tamas@uni-nke.hu 

MtMt linkÖnéletrajz

Dr. Bányász Péter 

egyetemi docens

Dr. Bányász Péter az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán szerzett politológus diplomát, majd a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Katonai Műszaki Doktori Iskolájában szerezte meg tudományos fokozatát.Kutatási területei közé tartozik a kiberbiztonság humán aspektusa, a lélektani műveletek hálózatelméleti megközelítése, illetve a magánszféra és megfigyelés kapcsolata. Vezető mentoroktató az Egyetem Nemzetbiztonsági Szakkollégiumában és Puskás Tivadar Műszaki Szakkollégiumában. 

Telefonszám: +36 (1) 432-9000 #20217-es mellék

Banyasz.Peter@uni-nke.hu 

MtMt link | Önéletrajz

Dr. Krasznay Csaba 

egyetemi docens

Dr. Krasznay Csaba a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense, kutatási témája a kiberbiztonság, jelenleg az egyetem Kiberbiztonsági Kutatóintézetének intézetvezetője. Az Önkéntes Kibervédelmi Összefogás elnökségi tagja. 2003-ban szerezte meg diplomáját a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar villamosmérnöki szakán, majd PhD-ját az NKE-n 2012-ben katonai műszaki tudományok területén. Felsőoktatási tevékenysége mellett folyamatosan dolgozik piaci közegben is. 

Telefonszám: +36 (1) 432-9000 #29795-ös mellék

Krasznay.Csaba@uni-nke.hu 

MtMt link | Önéletrajz

Koczka Ferenc 

tanársegéd 

Koczka Ferenc 1986 óta, a home computerek magyarországi megjelenésétől foglalkozik számítástechnikával. Dolgozott a felsőoktatásban és a gazdasági szférában egyaránt, szakterületei az operációs rendszerek és hálózatok, illetve a kibervédelmi kérdések és megoldások. Az oktatási feladatok mellett szívesen vesz részt informatikai rendszerek építésében és működtetésében, az ott szerzett tapasztalatokat az óráin is alkalmazza. 

Telefonszám: +36 (1) 432-9000 #20165-ös mellék

Koczka.Ferenc@uni-nke.hu 

MtMt link | Önéletrajz

Tikos Anita 

tanársegéd 

Tikos Anita a Nemzetközi tanulmányok (BA) és Európai és nemzetközi igazgatás (MA) szakos diplomáját egyaránt a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen szerezte.  2011 óta a foglalkozik EU-s kiberbiztonsági szabályozási kérdésekkel és kiberbiztonsági együttműködésekkel. 2019 óta pedig a Magyar Nemzeti Bankban dolgozik vezető felügyelőként. Doktori kutatási témája pedig az EU kiberbiztonsági szakpolitikájának kialakulása és fejlődése, valamint annak hatása Magyarországon. 

Telefonszám: +36 (1) 432-9000 #20165-ös mellék

Tikos.Anita@uni-nke.hu 

MtMt link | Önéletrajz

Orbók Ákos 

tanársegéd 

Orbók Ákos tanársegédként dolgozik a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen 2016 óta. A tárgyak, amelyeket eddig tanított az információbiztonság, az irodai alkalmazások felhasználói ismeretei, és digitális kompetencia fejlesztése. Doktori kutatása az okosvárosok fejlődése nyomán megjelenő új kiberbiztonsági kockázatokkal, kihívásokkal foglalkozik.   

Telefonszám: +36 (1) 432-9000 #20217-es mellék

Orbok.Akos@uni-nke.hu 

MtMt link | Önéletrajz

Ináncsi Mátyás 

főreferens, tanszéki adminisztrátor 

Ináncsi Mátyás a tanszéki feladatai mellett a Hadtudományi Doktori Iskola doktorandusz hallgatója. Kutatási témája a közösségi média, dezinformáció, drón infrastruktúra, és kiberbiztonsági oktatás. 

Telefonszám: +36 (1) 432-9000 #20165-ös mellék

Inancsi.Matyas@uni-nke.hu