NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
Államtudományi és Nemzetközi Tanulmányok Kar

Tanévzáró az ÁNTK-n

Megtartotta tanévzáró ünnepségét a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Államtudományi és Nemzetközi Tanulmányok Kar (ÁNTK) július 10-én, az egyetem Ludovika Kávézójában.

Az eseményen tartott pohárköszöntőjében Varga Réka, az ÁNTK dékánja felidézte az elmúlt időszak eredményeit és megköszönte a kollégáknak az idei tanévben nyújtott munkájukat.

„A tavalyi, első évem a karon a megismerésről szólt, ebben az évben pedig a kitűzött célokat elkezdtük megvalósítani” – emelte ki a dékán, hangsúlyozva a kar dolgozóinak produktív együttműködését.

Mint fogalmazott: „Nemcsak szakmailag jó és hatékony közösség kovácsolódott össze, hanem olyan baráti légkör is kialakult, amelyben jól érzik magukat a dolgozók.” Varga Réka zárásként a további együttműködésben bízva, sok sikert kívánt a kollégáknak. Az eseményt kötetlen beszélgetés követte.

Az ÁNTK két, korábban önálló kar, az Államtudományi és Közigazgatási Kar, valamint a Nemzetközi és Európai Tanulmányok Kar egyesítésével 2019. augusztus 1-jén jött létre. Legfőbb célkitűzése olyan szakemberek képzése, akik a tanulmányaik során megszerzett ismeretek és készségek révén magas színvonalon helytállnak a magyar közigazgatási, valamint a külképviseleti és európai uniós intézményekben történő diplomáciai és más nemzetközi feladatok ellátása során is.

 

Szöveg: Harangozó Éva

Fotó: Szilágyi Dénes