NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
Államtudományi és Nemzetközi Tanulmányok Kar

Waclaw Osadnik posztdoktori kutatói díjban részesült Dr. David M. Wineiroither

David M. Wineroither az Államtudományi és Nemzetközi Tanulmányok Kar Kormányzástani és Közpolitikai Tanszékének tudományos főmunkatársa nyerte el a Waclaw Osadnik posztdoktori kutatói díjat. A díjat a kanadai Alberta Egyetem adományozza annak érdekében, hogy a kutatókat ezzel is támogassa a tudományos munkájukban, amelynek során tagságot nyernek a Wirth Intézet Alumni hálózatba, továbbá lehetőségük adódik tudományos eredményeikről is beszámolni az Alberta Egyetemen.

Tudományos főmunkatárs úr diplomáját az Innsbrucki Egyetemen szerezte, ahol 2008-ban politikatudományból doktori fokozatot is szerzett. Doktori ösztöndíjas, valamint vendégprofesszor volt az Alberta Egyetemen 2006-ban, illetve 2015 – 2016 között, 2009 – 2013 között az Innsbrucki Egyetemen adjunktusként dolgozott. A Nemzeti Közszolgálati Egyetemhez 2014 óta kötődik, fő kutatási területe a pártok közötti versengés, valamint az összehasonlító politikai gazdaságtan.

A díjazottnak ezúton is gratulálunk az elismeréshez!

A kép forrása: https://www.ualberta.ca/wirth-institute/online-programming/lectures-and-podcasts/wan-central-european-talks-series/david-wineroither.html