Waclaw Osadnik posztdoktori kutatói díjban részesült Dr. David M. Wineiroither

David M. Wineroither az Államtudományi és Nemzetközi Tanulmányok Kar Kormányzástani és Közpolitikai Tanszékének tudományos főmunkatársa nyerte el a Waclaw Osadnik posztdoktori kutatói díjat. A díjat a kanadai Alberta Egyetem adományozza annak érdekében, hogy a kutatókat ezzel is támogassa a tudományos munkájukban, amelynek során tagságot nyernek a Wirth Intézet Alumni hálózatba, továbbá lehetőségük adódik tudományos eredményeikről is beszámolni az Alberta Egyetemen.

Tudományos főmunkatárs úr diplomáját az Innsbrucki Egyetemen szerezte, ahol 2008-ban politikatudományból doktori fokozatot is szerzett. Doktori ösztöndíjas, valamint vendégprofesszor volt az Alberta Egyetemen 2006-ban, illetve 2015 – 2016 között, 2009 – 2013 között az Innsbrucki Egyetemen adjunktusként dolgozott. A Nemzeti Közszolgálati Egyetemhez 2014 óta kötődik, fő kutatási területe a pártok közötti versengés, valamint az összehasonlító politikai gazdaságtan.

A díjazottnak ezúton is gratulálunk az elismeréshez!

A kép forrása: https://www.ualberta.ca/wirth-institute/online-programming/lectures-and-podcasts/wan-central-european-talks-series/david-wineroither.html