NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
Államtudományi és Nemzetközi Tanulmányok Kar

Erasmus+ Infó nap az ÁNTK-n. Vágj bele, láss világot ösztöndíjjal!

Erasmus+ Infó nap az ÁNTK-n. Vágj bele, láss világot ösztöndíjjal!

 

Febr. 10-e és 28-a között lehet pályázni a 2020/21-es tanévre Erasmus+ hallgatói mobilitás és szakmai gyakorlat ösztöndíjra.

Az ÁNTK HÖK Nemzetközi Bizottsága és a kari Nemzetközi Osztály teltházas Erasmus+ Infó napot szervezett, ahol Bangó-Kiss Karolina hallgatói ügyekért felelős Erasmus+ kari koordinátor mutatta be a pályázatot és vázolta a pályázási lehetőséget. Ismertetője során kitért a pályázati időszak említése mellett a szükséges beadandó dokumentumokra, majd válaszolt a rengeteg felmerülő kérdésre.

A pályázati időszakban minden érdeklődő felkeresheti őt kérdéseivel az Oktatási Központ 418-as szobájában.

Dibusz Bendegúz, Kenyeres Zoltán és Kecskés Krisztián ÁNTK-s hallgatók élménybeszámolójából is egyértelműen kiderült, hogy nemcsak hatalmas élmény pár hónapot külföldön tölteni és ezzel a nyelvtudást gyarapítani, de szakmailag vissza nem térő tudás halmozható fel, kiváló kapcsolatok építhetők és életre szóló barátságok köttetnek.

Közösen hirdetjük tehát, hogy létezik az Erasmus program Európán belül és kívül, jó benne részt venni, ezáltal fejleszthető az egyéni tudás és karrier lehetőség, valamint megerősödnek a Nemzeti Közszolgálati Egyetem nemzetközi kapcsolatai.

 

További információ az Erasmus+ pályázatról:

https://www.uni-nke.hu/hirek/2020/02/12/uj-palyazati-idoszak-az-erasmus-programban; https://tka.hu/palyazatok/108/-erasmus