NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
Államtudományi és Nemzetközi Tanulmányok Kar

Karácsonyi hangulatban értékelték az évet az ÁNTK-n

Az Államtudományi és Nemzetközi Tanulmányok Kar hallgatói ünnepi előadásukkal tették emlékezetessé a karácsonyra való készülődést a kar évzáró ünnepségén, ahol a lassan mögöttünk lévő esztendő eredményeit is értékelték. 

„Megalapoztuk a jövő években kiteljesedő fejlődés irányát”- mondta évértékelőjében Smuk Péter. Az ÁNTK dékánja kiemelte, hogy idén 700-nál is több új hallgatót köszönthettek a karon, amelyen mintegy kétszáz oktató dolgozik. 2019-ben négy PhD fokozatos és 10 habilitált doktort avattak a karon. A dékán reményét fejezte ki, hogy az idén egyesült kari közösség további sikereket ér majd el a jövőben az értékteremtés jegyében. Hagyományteremtő jelleggel azon kollégákat külön köszöntötték, akik ebben az évben kerek évszámot töltöttek be, így Horváth Attila egyetemi tanár, alkotmánybíró, Gyorgyevics Miklós mesteroktató, Nagyné Rózsa Erzsébet egyetemi tanár, valamint a többi között Sallai Gabriella főreferens is elismerést vehetett át. Végezetül Smuk Péter köszönetet mondott az egész éves közreműködésért mindenkinek, aki munkájával hozzájárult a kar sikereihez.

A hallgatók által összeállított és előadott karácsonyi műsorban elhangzott a Csendes éj című karácsonyi dal, Reményik Sándor: Csendes csodák, valamint Kálnay Adél: A karácsony című verse, illetve a Jingle Bell Rock című zeneszám.  

Szöveg: Fecser Zsuzsanna

Fotó: Szilágyi Dénes