NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
Államtudományi és Nemzetközi Tanulmányok Kar

Országház látogatás

Országház látogatás

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem és az Országház együttműködése értelmében a hallgatóknak lehetőségük nyílt arra, hogy egy egész napos program keretében megtekinthessék az Országházat, megismerve az ott folyó munkát, valamint az épület kiállításait is megtekintsék.

Programok:

      1. csoport

      2. csoport

A beléptetési adatkezelési tájékoztató alapján kérem,  személyazonosításra alkalmas iratát hozza magával (személyi igazolvány, jogosítvány), anélkül az épület nem látogatható. A beléptetési adatkezelési tájékoztató linkje itt.

Az Országház bejárása az Országgyűlési Könyvtár megismertetését is tartalmazza. A program keretében lehetőség nyílik arra, hogy az Országgyűlési Könyvtárba térítésmentesen beiratkozhassanak. Amennyiben élni kívánnak ezzel a lehetőséggel, úgy az Országgyűlési Könyvtár adatkezelési tájékoztatóját és a könyvtárhasználati szabályzatot olvassák el. Az adatkezelési tájékoztató elérhető itt.

A könyvtárhasználati szabályzat elérhető itt.

Amennyiben mélyebben is szeretnék megismerni az Országgyűlés szervezetét, feladatait és működését, így az Országgyűlés című kiadványt ajánljuk figyelmébe, amely elérhető itt.

Kérem, pontosan, a helyszín komolyságának megfelelő öltözékben jelenjenek meg.

Kérdéseivel kérjük, az Oktatásszervezési Osztály munkatársaihoz forduljanak az oktatasszervezes.antk@uni-nke.hu e-mail-címen.