NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
Államtudományi és Nemzetközi Tanulmányok Kar

Országház látogatás

Országház látogatás

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem és az Országház együttműködése értelmében a hallgatóknak lehetőségük nyílt arra, hogy egy egész napos program keretében megtekinthessék az Országházat, megismerve az ott folyó munkát, valamint az épület kiállításait is megtekintsék.

Programok:

"A" hét (2021.09.27., 2021.10.11., 2027.11.08., 2021.11.22.):

      1. csoport

      2. csoport

"B" hét (2021.10.04., 2021.10.18., 2021.11.15., 2021.12.06.)

      1. csoport

      2. csoport

A beléptetési adatkezelési tájékoztató alapján kérem,  személyazonosításra alkalmas iratát hozza magával (személyi igazolvány, jogosítvány), anélkül az épület nem látogatható. A beléptetési adatkezelési tájékoztató linkje itt.

Az Országház bejárása az Országgyűlési Könyvtár megismertetését is tartalmazza. A program keretében lehetőség nyílik arra, hogy az Országgyűlési Könyvtárba térítésmentesen beiratkozhassanak. Amennyiben élni kívánnak ezzel a lehetőséggel, úgy az Országgyűlési Könyvtár adatkezelési tájékoztatóját és a könyvtárhasználati szabályzatot olvassák el. Az adatkezelési tájékoztató elérhető itt.

A könyvtárhasználati szabályzat elérhető itt.

Amennyiben mélyebben is szeretnék megismerni az Országgyűlés szervezetét, feladatait és működését, így az Országgyűlés című kiadványt ajánljuk figyelmébe, amely elérhető itt.

Egyes programelemeknél kérni fogják, hogy vegyenek fel maszkot, így kérjük, hozzanak magukkal orrot és szájat eltakaró maszkot. Kérem, pontosan, a helyszín komolyságának megfelelő öltözékben jelenjenek meg.

Kérdéseivel kérjük, az Oktatásszervezési Osztály munkatársaihoz forduljanak az oktatasszervezes.antk@uni-nke.hu e-mail-címen.