NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
Államtudományi és Nemzetközi Tanulmányok Kar

Hallgatói parkolás

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Campus Főigazgatójának 2/2022. számú utasítása rendelkezik a Ludovika Egyetemi Campuson történő hallgatói parkolásról.

 Az utasítás személyi hatálya kiterjed a Nemzeti Közszolgálati Egyetem aktív jogviszonnyal rendelkező nappali és levelező munkarendű, valamint a doktori képzésben résztvevő azon hallgatóira, akik az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat, illetve a Doktorandusz Önkormányzat által – a saját honlapjukon – kiírt pályázat alapján személygépjárművel történő parkolóhasználati jogosultságot szereztek a Ludovika Egyetemi Campus területén.

 A jogosultságot szerzett nappali munkarendű hallgatók számára a Ludovika Huszár Lovarda melletti parkolóban 30 parkolóhely (amelyből 2 mozgássérültek részére kialakított hely) vehető igénybe minden héten hétfő reggel 6:00 órától csütörtök 22:00 óráig:

-      az Államtudományi és Nemzetközi Tanulmányok Kar hallgatói számára 11 férőhely. 

A jogosultságot szerzett levelező munkarendű hallgatók számára a Ludovika Huszár Lovarda melletti parkolóban 30 parkolóhely (amelyből 2 mozgássérültek részére kialakított hely) vehető igénybe minden héten péntek reggel 6:00 órától szombat 22:00 óráig:

-      az Államtudományi és Nemzetközi Tanulmányok Kar hallgatói számára 17 férőhely. 

Belépőkártyához tartozó parkolóhasználati jogosultságot az a hallgató igényelheti a campus főigazgatótól – a Service Desk portálon keresztül, az engedély kézhezvételétől számított 30 napon belül –, akinek a pályázatát az EHÖK, illetve a DÖK rangsorolta és határozatával engedélyezte a parkolóhely igénybevételét.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogyha a parkolóhelyre jogosultságot szerző hallgató a 30 napos igénylési határidőt elmulasztja, az aktuális tanulmányi félévre nem jogosult parkolóhely igénybevételére. Az esetlegesen felszabaduló parkolóhelyek elosztásáról az EHÖK, illetve a DÖK – a beérkezett pályázatok rangsorolása alapján – dönt, és a várólistán soron következő pályázónak engedélyezi a parkolóhely igénybevételét.

A 2/2022. számú Campus Főigazgatói utasítás teljes terjedelmében ide kattintva érhető el.