NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
Államtudományi és Nemzetközi Tanulmányok Kar

Köszöntő

Kedves Hallgatók! 

Engedjétek meg, hogy a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Államtudományi és Nemzetközi Tanulmányok Kar Hallgatói Önkormányzata (HÖK) nevében köszöntsünk Titeket!  

A Hallgatói Önkormányzat elsődleges feladata, hogy minél könnyebbé tegye számotokra az egyetemi éveiteket, támaszként szolgálva az intézményben eltöltött időszak során. A mi kötelességünk, hogy képviseljük véleményeteket az egyetem különböző testületeiben, s az érdekeiteket szem előtt tartva befolyásoljuk a jövőbeni döntéseket. Tevékenységünk során rendelkezésetekre állunk a hallgatói életet érintő legfontosabb területeken, legyen szó akár kollégiumi, tanulmányi, esetleg szociális ügyről. Emellett pedig mi gondoskodunk az egyetemista lét maximális megéléséhez elengedhetetlen kikapcsolódási lehetőségekről is. 

Végül fontos kiemelni azt is, hogy a Hallgatói Önkormányzat összetételéről Ti tudtok dönteni minden év őszén a Hallgatói Önkormányzat választásai során, ahol akár, mint jelölt is megmérettethetitek magatokat. 

Az alábbi menüpontokban lehetőségetek nyílik mélyebb információkat szerezni a szervezet működéséről, megismerni a bizottságok, illetve a választmány tagjait. Kérünk Titeket, amennyiben bármilyen kérdésetek merülne fel, bátran forduljatok a választmány bármely tagjához! 

Gondtalan és felhőtlen egyetemi éveket kívánunk! 

NKE ÁNTK HÖK 

Hallgatókkal a hallgatókért