NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
Államtudományi és Nemzetközi Tanulmányok Kar

Új rövid program az ÁNTK-n – 3 kredit két hét alatt

 

Idén tavasszal első alkalommal kerül meghirdetésre Egyetemünkön az Erasmus+ Blended Intensive Programme (BIP) az ÁNTK szervezésében. Hallgatóink ezúttal a rotterdami Inholland és az eszéki Josip Juraj Strossmayer egyetemekről érkező hallgatókkal együtt vesznek részt a két hetes, rövid időtartamú, tanulmányi programban.

A programban való részvétel előnyei, hogy az egyetemünk Orczy úti kampuszán egy hét jelenléti oktatás során és egy hét online oktatásban, – a vizsgaidőszakra való tekintettel szigorúan esti időpontokban –végezhető el a kurzus, és szerezhető meg 3 kredit.

Továbbá a diákok szakmai épülését szolgálja az elismertethető kreditek megszerzése mellett, hogy egy nemzetközi közegben tanulhatnak, valamint, hogy partneregyetemünk hallgatóival és oktatóival dolgozhatnak együtt.

Jelen angol nyelven zajló programunk a „Law and Safety in Public Service” címet viseli.

Részletes leírás a program ismertetőjén látható.

A BIP tanulási céllal, hallgatók számára szervezett, fizikai és virtuális részből felépülő mobilitási program, mely minimum 3 felsőoktatási intézmény részvételével valósul meg, 3 különböző országból.

A virtuális rész kötelező eleme a BIP-nek. Online kooperatív tanulás, illetve csoportmunka formájában valósul meg, amely során a résztvevők együtt, egy időben dolgoznak feladataikon a virtuális térben.

Várjuk a hallgatók jelentkezését a bip.fpgis@uni-nke.hu email címen névvel és Neptun-kóddal 2024. április 25-ig.