2020/2021. tanév I. félévének oktatási rendjére vonatkozó speciális információk

Tisztelt Hallgatók!

 

A 2020/2021. tanév őszi félévének működési és képzési rendjével kapcsolatos rektori intézkedésben foglaltak szerint az alábbiakról tájékoztatjuk Önöket.

 

NAPPALI MUNKARENDŰ HALLGATÓKRA VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK

 

Szeptember 7-től a civil (nem tisztjelölt, nem kettős jogállású) hallgatók alap- és mesterszakjain, a 75 fő feletti évfolyamokon, amennyiben az órarend szerinti előadóterem befogadóképessége nem éri el az évfolyamlétszám kétszeresét, a hallgatók számára az előadás látogatása nem tehető kötelezővé. Az előadást a kijelölt tanteremben ebben az esetben is meg kell tartani, és az megtekinthető lesz a Ludovika webináriumi rendszerben is, az előadást követő 5. naptól. 

Az érintett kurzusok listája szakonként: 

Államtudományi osztatlan mesterszak - 1. évfolyam

Államtudományi osztatlan mesterszak - 2. évfolyam

Államtudományi osztatlan mesterszak - 3. évfolyam

Államtudományi osztatlan mesterszak - 4. évfolyam

Közigazgatás-szervező BA - 1. évfolyam

Közigazgatás-szervező BA - 2. évfolyam

Nemzetközi igazgatási alapszak - 1. évfolyam

 

 

LEVELEZŐ MUNKARENDŰ HALLGATÓKRA VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK

 

A levelező munkarendű oktatás jelenléti formában indul 2020. szeptember 4-én.

 

Szeptember 7-től a civil (nem tisztjelölt, nem kettős jogállású) hallgatók alap- és mesterszakjain, a 75 fő feletti évfolyamokon, amennyiben az órarend szerinti előadóterem befogadóképessége nem éri el az évfolyamlétszám kétszeresét, a hallgatók számára az előadás látogatása nem tehető kötelezővé. Az előadást a kijelölt tanteremben ebben az esetben is meg kell tartani, és az megtekinthető lesz a Ludovika webináriumi rendszerben is, az előadást követő 5. naptól (levelező munkarendű képzéseken jelenleg nincs olyan 75 fő feletti kurzus, mely nem az előírt méretű tanterembe került betervezésre).

 

levelező munkarendű alap- és mesterszakokon 2020. október 2-től, pénteki napokon az órarend szerinti foglalkozások online, a Microsoft Teams (MST) rendszeren keresztül kerülnek megtartásra. Az érintett kurzusok listája ITT megtekinthető, továbbá a Neptun rendszerben szeptember 30-ig beállításra kerülnek on-line jelölések is. Az online foglalkozások esetén a levelező munkarendű hallgatók tanulmányi szabályzat és tanterv szerinti kötelezettségeit az online foglalkozásokra vonatkoztatva kell értelmezni. Az MST online alkalmazás használata ingyenes, azonban ingyenes hálózati elérést az NKE csak az Egyetem campusain tud biztosítani. Az Egyetem területén kívüli megfelelő és terhelhető internetes sávszélesség biztosítása az oktató és a hallgató kötelessége.

 

Tisztelettel,

Államtudományi és Nemzetközi Tanulmányok Kar