Szervezés alatt álló szakmai gyakorlat

Szervezés alatt álló szakmai gyakorlat

Amennyiben a hallgató szakmai gyakorlatát a korábbi eljárásrend szerint egyénileg szervezni kezdte, esetleg befogadó nyilatkozatát az Igazgatási Osztály részére benyújtotta, természetesen nem kell új szakmai gyakorlati helyet választania.

  • Amennyiben már leadta befogadó nyilatkozatát, és az elfogadásra került, nincs további teendője, szakmai gyakorlatát a befogadó nyilatkozaton megadott időpontban megkezdheti.
  • Amennyiben már leadta befogadó nyilatkozatát, de még nem került elfogadásra, oktatási dékánhelyettes úr döntése után az elfogadásról egyedileg tájékoztatjuk.
  • Amennyiben a szakmai gyakorlóhellyel már egyeztetett, de a befogadó nyilatkozatát még nem jutatta el az Igazgatási Osztály részére, kérjük, küldjön e-mailt a karriertamogatas@uni-nke.hu e-mail címre legkésőbb 2018. május 31-ig, feltüntetve a szakmai gyakorlóhely megnevezését és a szakmai gyakorlat tervezett időtartamát, mellékelve az egyeztetést tartalmazó üzenetváltást is.

A szakmai gyakorlat rendszeréről, szakmai tartalmáról, az érintett szereplők jogairól és kötelezettségeiről, valamint a gyakran felmerült kérdésekről bővebben a kötelező Szakmai Gyakorlat Kódexében tájékozódhat.